Webfejlesztés

 

Weboldal készítés

Weboldal készítés

Webfejlesztés profiknak profiktól, amely valódi profitot termel!

Ma már szinte közhelynek hangzik, pedig az internetes megjelenés alapvető követelmény a cégek számára. Sokakban még nem tudatosult, hogy a weboldal készítés  mekkora szerepet játszik az ügyfélszerzésben, ezért a webfejlesztést profikra kell bízni. Nem elég csupán megjelenni az interneten, megtalálhatóvá is kell válni a potenciális ügyfeleink számára. A webfejlesztés befektetés ahhoz, hogy honlapja bevételt termelő értékesítési csatornává váljon.
Valljuk, hogy a webfejlesztés nem csupán szükséges kiadás, hanem befektetés, amely valódi profitot termel a tulajdonosának.

Miért válasszon minket a webfejlesztéshez?

A válaszokért kattintson a bővebben gombra!

Weboldal készítés
 

Webáruház készítés

Weboldal készítés

Webáruház készítés

Rohanó világunkban mindannyian igyekszünk a lehető leggyorsabb módját választani az olyan elkerülhetetlen időtöltéseknek, mint a vásárlás. Szerencsére az internet korában erre már online módon is lehetőségünk nyílik, így otthonunkból vásárolhatunk vagy gyűjthetünk információkat az egyes termékekről - (webáruház készítés).

Weboldal készítés
 

ROMLEX CMS (Tartalomkezelő rendszer)

Weboldal készítés

Webes tartalomkezelő szolgáltatásunk, a ROMLEX CMS lényege, hogy ügyfelünk számára olyan weboldalt tervezünk, amelyet átadás után saját maga tud új cikkekkel, új képekkel, tartalmakkal bővíteni. A cikkeket és képeket menüpontokba rendezheti, sorrendjüket tetszés szerint változtathatja. Mindezt mindennemű webfejlesztési ismeretek és szakértő segítsége nélkül teheti meg. A tartalomkezelő rendszer használata nem bonyolultabb, mint egy egyszerű szövegszerkesztő programé, a webfejlesztés ismerete nem szükséges használatához.

Weboldal készítés
 

Hírlevél rendszer

Weboldal készítés

Webes hírlevélkezelő szolgáltatásunk, a ROMLEX MAILMAN lényege, hogy ügyfelünk számára olyan megoldást kínáljunk a webfejlesztéskor, amellyel könnyedén kezelheti e-mail (direkt) marketing kampányait, és akár saját maga új kampányokat tudjon létrehozni. A teljes automatizálás, és többszintű feltételrendszer segítségével minimális idő alatt szolgálhat ki akár több ezer ügyfelet.

Weboldal készítés
 

Video Chat és webinar készítés

Weboldal készítés

Video Chat és webinar készítés

video chat és webinar készítés szolgáltatásunk keretében elkészülő rendszerek képesek akár a Föld egymástól legmesszebbi pontjain tartózkodó személyek zökkenőmentes kommunikációjára is, melynek révén magán célú felhasználás esetén összeköti a távol élő barátokat, családtagokat, üzleti felhasználás esetén megkönnyíti az üzleti tárgyalások, konferenciák lebonyolítását amely elősegíti a vállalati kommunikációt és az új piacok megszerzését.

Weboldal készítés
 

Kupon oldal készítés

Weboldal készítés

Kupon oldal készítés

Az E-kereskedelmi megoldások utóbbi időszakban egyik leginkább elterjedő formája az ún. közösségi vásárlás, melynek révén termékek és szolgáltatások eredeti árhoz képest nagyságrendekkel kedvezőbb áron érhetőek el, ha egy meghatározott időszakon belül tervezett számú vásárlás érkezik. A kupon oldalon való megrendelést követően a felhasználó egy kuponhoz jut hozzá mellyel egy meghatározott időintervallumon belül igénybe veheti az adott szolgáltatást vagy átveheti a terméket.

Weboldal készítés
 

Aukciós portál készítés

Weboldal készítés

Aukciós portál készítés

Az aukciós oldalak egy olyan online piacteret alkotnak melyen keresztül a keresleti és kínálati oldal kölcsönösen előnyöket élvez.

Weboldal készítés
 

Online foglalási rendszerek

Weboldal készítés

Online foglalási rendszerek

Online foglalási rendszerek dinamikusan fejlődő E- kereskedelmi megoldások melyek  alkalmazásával kényelmesebbé tehetjük a felhasználók számára az interneten keresztül történő foglalásokat.

Az online foglalási rendszerek alkalmazása egyre növekvő tendenciát mutat az interneten. A foglalási területek alkalmazási területei egyre szélesebb körben bővülnek.

Weboldal készítés
 

Társkereső oldal készítés

Weboldal készítés

Társkereső oldal készítés

Az online társkereső oldalak készítés megkönnyíti a felhasználók számára az elvárásaiknak megfelelő ideális társ megtalálását. A felhasználók saját profiljukon minden fontos információt közzétehetnek magukról, képeket, igény szerint video bemutatkozást tölthetnek fel.

Weboldal készítés
 

MLM (Multi level marketing) rendszerek készítés

Weboldal készítés

MLM (Multi level marketing) rendszerek készítése

multi-level marketing (MLM) vagy hálózati marketing egy vásárlást ösztönző értékesítési vállalkozás-forma. Az MLM-rendszer lényege, hogy az értékesítés az anyacéggel alvállalkozóként foglalkoztatott értékesítők vagy hálózatépítők által történik, személyes fogyasztás/vásárlás, valamint az ismerősök felé történő ajánlás által. Ezt a működés az MLM rendszer készítés szolgáltatásunk keretében a weben keresztül is létrehozható. Pénzügyek és struktúrák kezelési lehetősége a felhasználók számára a megtakarítási programon belül.

Weboldal készítés
 

Közösségi oldal készítés

Weboldal készítés

Közösségi oldal készítés

Ha egy felhasználó a közösségi oldal kifejezést hallja, egyből a Facebook, és régebben hazánkban egyeduralkodó IWIW oldal jut az eszébe. A közösségi oldalak sikere abban rejlik, hogy a felhasználók a mellett, hogy bejelölhetik ismerőseiket, egy interaktív közösségi térben kapcsolatban lehetnek egymással, levelezhetnek, chatelhetnek, képeket tölthetnek fel, megoszthatnak különböző videókat, weboldalakat és bejegyzéseket. A személyes funkciók mellett üzleti szempontból is hatalmas potencia rejlik a közösségi oldalakban.

Weboldal készítés
 
 
Érdekes cikkek

A professzionális Weboldal készítés titkai

Ma már minden cég rendelkezik saját céges weboldallal, vagy legalábbis belátta, hogy a potenciális érdeklődői interneten keresztül való megszerzéséhez egy jól működő weblap készítésére van szükség.

Aki ma azt mondja őt ez nem érdekli hamarosan számára is aktuálissá válik a honlap készítés.

Az internetezők elsődleges információszerző csatornája a Google kereső. Ha Cége nem jelenik meg az érdeklődők számára az első néhány találat között a Googleben, átengedi őket a konkurenciához.

Miért tenné ezt?

Szerezze meg az Ön cége ezeket az érdeklődőket!

A megoldás a mi kezünkben van.

Drága vagy olcsó weboldal készítése: mi a különbség? (1rész)

Mennyiben függ a konverzió szintje a professzionális weblap készítés minőségétől? Mit nyerhetünk egy olcsó, s mit egy drága weboldallal?

Hogyan befolyásolja a weboldalom, hogy 1.000 vagy 10.000 eurót költök-e rá, s mit kapok ebből vissza? Milyen hatásai vannak az Ön piaci szegmensében annak, hogy mennyit fektet a honlapjába?

 

A tartalom szerepe a weboldal készítésben

A megfelelő releváns tartalom megírásának kettős szerepe van.

A weboldal célja elsősorban az érdeklődők megszólítása, figyelmük felkeltése és a bizalom építés. A jól felépített, megfogalmazott tartalom létfontosságú a látogatók megszólításához, és a Google keresőben való előrejutáshoz egyaránt.

Weboldal készítés - Ön elégedett jelenlegi weboldalával?

Jól tudjuk, hogy már szinte közhelyes kérdés és talán naponta többen is megkeresik Önt honlap készítés miatt de... és itt jön a legfontosabb DE...

Attól, hogy Ön nem tulajdonít jelentőséget annak, hogy nem működik hatékonyan weboldala, még az tényleg nem működik. Mit kell figyelmbe vennünk ha egy igazán hatékony weboldal fejlesztés a célunk?

Íme a válaszok, ahogyan mi gondoljuk:

W3C Szabvány PHP Programozás MySQL Adatbázis Javascript programozás jQuery TinyMCE Flash programozás
 
 
 

www.romlex.hu
All rights reserved by ROMLEX. Nileda Investments Kft. 2024 A weblapon feltüntetett árak nem tartalmazzák a 27% ÁFÁ-t! Linkek | Webmail | Site Map | ÁSZF

0.015053987503052 ms (53)