Webáruház készítés

Webáruház

Kiváló minőségű egyedi grafikával megtervezett egyedi Webáruház készítés, gyors és precíz programozással. Webáruház készítés mellé CMS rendszerünhöz rengeteg modul választható, tetszőlegesen bővíthető akár később is. Webáruház készítés garanciával a legjobb áron.

Rohanó világunkban mindannyian igyekszünk a lehető leggyorsabb módját választani az olyan elkerülhetetlen időtöltéseknek, mint a vásárlás. Szerencsére az internet korában erre már online módon is lehetőségünk nyílik, így otthonunkból vásárolhatunk vagy gyűjthetünk információkat az egyes termékekről. A boltok is igyekeznek felvenni a versenyt egymással, sorra nyitnak a Webáruház készítés és az online piac felé. Kezdetben csak a nagyvárosok üzletei, mára viszoint a kisebb városok boltjai is rendelkeznek már webshoppal. Minden eddiginél olcsóbb bolt nyitási lehetőség sokakat megihletett, nincs raktározási költség, sem béleti díj a főutcán, kevesebb a szabályozás. Webáruház készítését profikra bízva, ez bárkinek elérhető.

A legfrissebb eredmények szerint 2010-re a felnőtt lakosság 48 százaléka, több mint 3 millióan kapcsolódnak legalább havi rendszerességgel a világhálóra, a legalább hetente internetezők aránya pedig 37 százalék. Ebből 93 (!) százalékuk szokott tájékozódni a világhálón vásárlás előtt. 60 százalékuk, tehát több mint 1,5 millió ember rendelt már életében legalább egyszer valamilyen terméket, szolgáltatást webshopban – igaz, a rendszeresen vásárlók aránya még minidig csak 12 százalék, de ez a szám évről-évre dinamikusan növekszik.

Az NRC kutatási eredményei is azt támasztják alá, hogy az online piactér dinamikus fejlődését semmilyen cég sem hagyhatja figyelmen kívül.

Az e-kereskedelem tehát beférkőzött mindennapjainkba és a jövőben térnyerése minden bizonnyal egyre meghatározóbb lesz. Nem szabad elsiklani az internetes vásárlásban rejlő óriási lehetőségek mellett, hanem kötelességünk annak folyamatos figyelemmel kísérése, bővítése, fejlesztése és a fogyasztóink elvárásaihoz alkalmazkodva ennek a csatornának a lefedése. Mindannyiunk érdeke, hogy a fogyasztóhoz az a termék és olyan módon jusson el, ami igényeinek leginkább megfelel, amihez a világháló kézenfekvő eszköz lehet.

A ROMLEX professzionális E-KERESKEDELMI megoldásai lehetőséget kínálnak, arra hogy megjelenjen a virtuális piactéren és hatékonyan építhesse bele az internetes értékesítést a cég mindennapjaiba.

Itt az ideje, hogy áttekintse a ROMLEX E-KERESKEDELMI megoldásai által nyújtott lehetőségeket!

Terjeszkedjen a virtuális piactéren!

Amellett, hogy egy weboldal kitűnő eszköz az információk közlésére, lehetőséget nyújt vevői számára termékeinek és szolgáltatásainak megvásárlásához. Az online vásárlás lehetősége kényelmes lehetőséget nyújt meglévő vevői számára és megnyitja a kaput cégéhez a leendő, potenciális vevők előtt is. Az internet sajátosságai miatt akár kis és kezdő vállalkozásként is kelthetik azt a professzionalizmust és hitelességet, mint a már befutott nagy vállalatok sugallnak. Sajnos, ez fordítva is igaz. Jól prosperáló vállalatok nem használják ki az internetben rejlő lehetőségeket, mert rossz stratégia szerint építik online megjelenésüket.

Mindig nyitott az üzletre!

Mi lenne, ha üzlete a nap 24 órájában magas színvonalon üzemelhetne anélkül, hogy túlórát kelljen fizetnie az alkalmazottainak?

Ez lehetséges!

Egy weboldallal, amely képes fogadni a megrendeléseket, mindig nyitott az üzletre, még akkor is, ha üzletének ajtaja zárva van. Mivel az emberek manapság egyre többre értékelik idejüket, az állandóan nyitva tartó weboldala segíthet, hogy növelje vevői lojalitását és megelégedettségét és ezáltal több megrendeléshez jusson. Engedje vevőit saját belátásuk szerint vásárolgatni, böngészni, segítséget kérni, vagy éppen nyomon követni, hogy hol tart a rendelése webshop oldalán!

Megoldás, amely megváltoztatja cége életét.

A ROMLEX nagy hangsúlyt fektet arra, hogy mindig a lehető legújabb és bizonyított megoldásokat szállítsa ügyfelei részére. Teljes mértékben együttműködünk Önnel, törekszünk arra, hogy a jelenlegi értékesítési rendszerébe tudjuk integrálni a weboldalt és hogy a megjelenés illeszkedjen cége arculatához. Mivel tudatában vagyunk az internetes kereskedelmi marketing eszközök működési mechanizmusaival, ezért biztosan vagyunk benne, hogy megfelelő partnerei lehetünk Webáruház készítésben és üzemeltetésében. Egyedi Webáruház készítés magyar nyelvű admin felület, online bankkártyás fizetéssel. Kereső optimalizált Webáruház készítése a Romlex Company-nál.

ROMLEX Webshop és KOMPLEX Csomag >>

Weboldal készítés
 
 
Érdekes cikkek

SEO! Keresőoptimalizálás alap lépései

Mit értünk keresőoptimalizálás alatt?

A google keresés során a legfontosabb kulcsszóra / kulcsszavakra a természetes (ingyenes) találatai listáján való előre kerülését értjük. A természetes találatok az 1. keretben láthatók, a fizetett hirdetések pedig a 2. és 3. szekcióban foglalnak helyet.
 
Mit értünk kulcsszó alatt?
A weboldalon felírt minden egyes szó „kulcsszó”, tehát ha azt a kulcsszót beírja valaki a keresőbe, a mi oldalunk is szerepelni fog a találatok között, de várhatóan még csak az utolsók között. Meg kell találni azt a szót, ami a legjobban jellemzi a termékünket vagy szolgáltatásunkat, amire keresnek is az emberek.

A webshop és előnyei

Az elektronikus kereskedelem ( Webáruház készítés) nem csupán a vásárlás-eladás műveleteit foglalja magába, hanem biztosítja egy olyan zárt láncolat létrehozását (ld. az ábrát), amelyben bennfoglaltatnak a termék iránti kereslet felkeltésének elemei, a terjesztés, valamint az értékesítést követő szolgáltatások és a partnerek közötti együttműködés automatizálása.

Azonban a a webkereskedelem lehetőségeit sem szabad túlértékelnünk. A web-kereskedelem fejlődésésének története során megélt egy bizonyos eufórikus korszakot, ez az úgynevezett internetes boom.

 

Weboldal készítés – Milyen szempontok alapján épül fel egy igazán hatékony weboldal?

Ha az Ön célja több annál, mint egy weboldal amely bemutatja vállalkozását, termékeit vagy szolgáltatásait, hanem arra törekszik, hogy versenytársai közül kiemelkedjen webes megjelenése, ezáltal megszólíthassa potenciális érdeklődőit, tisztában kell lenni, hogyan épül fel egy igazán hatékony weboldal.

Felmerül a kérdés, mik azok a szempontok amiket figyelembe kell venni a weboldal készítés során, milyen valójában egy igazán jó weboldal:

A hatékony weboldal szempontjaiért olvassa el a teljes cikket.

Drága vagy olcsó weboldal készítése: mi a különbség? (1rész)

Mennyiben függ a konverzió szintje a professzionális weblap készítés minőségétől? Mit nyerhetünk egy olcsó, s mit egy drága weboldallal?

Hogyan befolyásolja a weboldalom, hogy 1.000 vagy 10.000 eurót költök-e rá, s mit kapok ebből vissza? Milyen hatásai vannak az Ön piaci szegmensében annak, hogy mennyit fektet a honlapjába?

 

W3C Szabvány PHP Programozás MySQL Adatbázis Javascript programozás jQuery TinyMCE Flash programozás
 
 
 

www.romlex.hu
All rights reserved by ROMLEX. Nileda Investments Kft. 2024 A weblapon feltüntetett árak nem tartalmazzák a 27% ÁFÁ-t! Linkek | Webmail | Site Map | ÁSZF

0.010672092437744 ms (19)