ROMLEX Google AdWords hirdetési Ajánlat
Ár: 49000 Ft

Google AdWords hirdetési Ajánlat

keresőmarketing ajánlat

 Ma már a Google keresőben való megjelenés az első néhány találat között a tevékenységéhez kapcsolódó kulcsszavakra megkerülhetetlen tényezője annak, hogy üzleteket szerezzen az interneten keresztül.

 Jelenleg az érdeklődők a tevékenységéhez kapcsolódó kifejezésekre rákeresve a Google keresőben csak a konkurenciáit találják meg?

Miért engedné át nekik a megrendelési szándékkal kereső érdeklődőket?

Ne tegye!

 A Google Adwords rendszerben célzottan, és költséghatékonyan jelenhet meg potenciális érdeklődői számára.ROMLEX Google AdWords hirdetési Ajánlat konstrukciónk díja 49000 Ft, amely tartalmazza:
 

keresőmarketing ajánlat

Ma már a Google keresőben való megjelenés az első néhány találat között a tevékenységéhez kapcsolódó kulcsszavakra megkerülhetetlen tényezője annak, hogy üzleteket szerezzen az interneten keresztül.

 Jelenleg az érdeklődők a tevékenységéhez kapcsolódó kifejezésekre rákeresve a Google keresőben csak a konkurenciáit találják meg?

Miért engedné át nekik a megrendelési szándékkal kereső érdeklődőket?

Ne tegye!

 A Google Adwords rendszerben célzottan, és költséghatékonyan jelenhet meg potenciális érdeklődői számára.

• Célzottság

Célzottan, csak azok számára jelenik meg hirdetése akik az Ön által megadott kifejezésekre keresnek, ezáltal a weboldalára érkező látogatók már potenciális megrendelők.

• Díjmentes megjelenés

Ön csak a hirdetésére rákattintó érdeklődők után fizet, maga a megjelenés az egyes keresésekre díjmentes(kattintás alapú hirdetés)

• Azonnali eredmény

A kampány indítása után azonnal megjelenhet hirdetése a megadott kulcsszavakra való keresésekkor.

• Testreszabhatóság

 •  Ön határozza meg milyen összegben hirdet.
 •  Bármikor módosíthatja,bővítheti hirdetését, és a kulcsszavakat.
 •  Bármikor szüneteltetheti, leállíthatja kampányát.
 •  Területi és nyelvi célzást adhat meg, így még inkább megszólíthatja potenciális célközönségét.

Keresőmarketing szolgáltatásunk részei:

 •  Kulcsszó lista felépítése
 •  Hirdetési szövegek megírása
 •  Kampány struktúra kialakítás
 •  24 órás kampányfelügyelet
 •  Eredmények napi szintű elemzése
 •  Költség kontroll
 •  Konkurencia figyelés
 •  Havi riport
 •  Optimalizálás
 •  Stratégiai tanácsadás
 •  Új eszközök bevezetése

Potenciális érdeklődői célzott és költséghatékony megcélzásához az alábbi eszközök állnak rendelkezésünkre:

 1. Jól megfogalmazott hirdetési szöveg, pl:

Google Adwords hirdetés
Jelenítse meg hirdetését itt.
Szerezzen új ügyfeleket még ma!
Romlex.hu

 2. A másik nagyon fontos eszköz a megfelelő kulcsszó megtalálása

 A potenciális célközönség megszólításához, a keresési szokásokat alapul véve kell megválasztanunk a megfelelő kulcsszavakat. (pl: google hirdetés, keresőmarketing, google adwords). Ezeket az első hónapban az eredményeknek megfelelően folyamatosan figyeljük, hozzáadunk illetve elveszünk kulcsszavakat ha szükséges.

 Ez a pontosítás a kulcsszó árára is hatással lesz. A célzottabb kulcsszót olcsóbban adja a rendszer. (Nem ritka a konkurenciához képest 50%-os árkülönbség)

 3. A pozíció szerepe és az érkezési oldal

 Értelem szerűen minden hirdetőnek az a célja, hogy ő legyen az első az adott kifejezésre. Akkor érhetjük el a legjobb konverziókat, ha az adott kulcsszó, a hirdetési szöveggel, és a landolólappal ahová a kattintással eljuthat weboldalán teljesen összhangban van. Ezáltal lerövidíthetjük a látogatói útvonalat és érdeklődőnk közvetlenül azt kapja amit keresett. Másrészről relevánsnak ítéli a kereső a hirdetésünket , és anélkül , hogy emelnénk a kattintási liciteket előrébb fogunk kerülni a hirdetők között.

Pl. ha google hirdetés szóra keres akkor azt vezessük a keresőmarketinghez bemutató lapunkra.

4. Területi célzás

A potenciális célcsoportjuk elérése érdekében targetálhatjuk kampányunkat területi célzás szerint.

Ennek köszönhetően az Ön által megadott területek régiókban jelennek meg hirdetéseink.

5. Kampányfelügyelet és az eredmények kiértékelése

Munkánk során a nap teljes időszakában felügyeljük a kampányt a kívánt eredmények elérése, és a zökkenőmentes működés érdekében. és az eredményeknek megfelelően optimalizáljuk is azt.

Az adott kampányidőszak eredményeiről riportban tájékoztatjuk Önt, melyen keresztül pontos képet kaphat a keresési szokásokról, illetve meggyőződhet hirdetése hatékonyságáról.

6. költségek

A kampány költségvetése az alábbi tételekből épül fel:

 •  Hirdetésre szánt összeg, melyet Ön határoz meg, és minden hónapban a Google számlájára szükséges elutalni
 •  Kampányfelállítási költség, mely tartalmazza a stratégiai tanácsadást, a kulcsszavak kiválasztását, a hirdetési szövegek megírását és landoló oldalak beállítását, csoportokra, vagy akár kulcsszavakra lebontva
 •  Kampányfelügyeleti költség: mely tartalmazza kampánya egész napos felügyeletét, a folyamatos optimalizálását, az eredmények kiértékelését, a konkurencia elemzését és mindezekről a havi riportban való tájékoztatást

Keresőmarketing szolgáltatásunk díjai:

 • A hirdetési keret melynek összegét Ön határozza meg
 • A kampány felállításának díja: 49 000 Ft + Áfa weboldal készítése esetén díjtalan!
 • A kampány felügyeletének és a folyamatos optimalizálásának díja:min 5000 Ft. + Áfa/hó, vagy a hirdetési költés 10%

 Sikerünk az Ügyfeleink sikerében rejlik ezért hosszú távú együttműködést szeretnénk kialakítani partnereinkkel.

További csomagjaink:


ROMLEX Komplex csomag

Komplex csomag

A ROMLEX Komplex konstrukciója ahhoz kínál teljes körű megoldást, hogy érdeklődői megtalálhassák Cégét az interneten, és ott közvetlenül azt az információt kapják meg amire szükségük van és azonnal fel is vehessék Önökkel a kapcsolatot. Csomagunk tartalmaz minden funkciót ahhoz, hogy weboldala egy bevételtermelő eszköz legyen.Ára:
85000 Ft
ROMLEX Exclusive csomag

Exclusive csomag

 • Különleges arculatot szeretne weboldalán, amely megragadja látogatóit?
 • Szeretne érdeklődői számára presztizst és minőséget sugározni?
 • Megálmodott valamit ami tükrözi egyéniségét vagy cége volumenét


Ára:
350000 Ft
ROMLEX Webáruház csomag

Webáruház csomag

Az internetezők elsődleges információszerző csatornája a Google kereső, és már a vásárlások jelentős része is webáruházakon keresztül történik. Ha Cége nem jelenik meg az érdeklődők számára az első néhány találat között a Googleben, átengedi őket a konkurenciához.


Miért tenné ezt?
Szerezze meg az Ön cége ezeket az érdeklődőket!
És hogyan lesznek az érdeklődőkből vásárlók?
A megoldás a mi kezünkben van.

Szeretné ha potenciális érdeklődői termékei nevére rákeresve a Google keresőben közvetlenül megtalálhatnák weboldalát, és ott néhány kattintással meg is vásárolhatnák az általuk keresett terméket? Termeljen valódi, mérhető profitot az interneten keresztül!Ára:
279000 Ft
 
Érdekes cikkek

SEO, SEA és SEM

SEO (Search Engine Optimization) - Keresőrendszerekre való optimalizálás. Egyszerűbben szólva a SEO olyan műveletek összessége, melyek elősegítik, hogy a weblap minél jobb pozícióba kerüljön a keresőprogramokban. E műveletek egyaránt lehetnek belsők és külsők:


Miért bízza a weboldal készítését profikra?

Nehéz időket élünk, de nem a gazdasági válság hanem a honlap készítés a téma.

A cégek igyekeznek költséget csökkenteni, kézenfekvő  ötletnek tűnik, hogy a honlap készítésén próbálnak spórolni, és így születnek a saját készítésű és a szomszéd által készített weboldalak…

Önmagában nem is lenne gond ha mondjuk egy asztalosmester honlap készítésre adja a fejét, annál inkább ha mondjuk én próbálnék irodabútort eszkábálni… Aki ismer átérzi a hasonlatot

Bizonyára az Ön környezetében van aki vállalkozna honlap készítésre szívességből, vagy egy rekesz sörért.

Ez csábító ajánlatnak tűnhet első hallásra, de az eredmény a legtöbb esetben elborzasztó.

Nyílván ismerőse szívét lelkét beleadta a honlapba, de senki sem lehet egy személyben profi webdesigner, tördelő, programozó, site builder, szövegíró, online marketinges.

Egy profi honlap készítésekor ezek a feladatok mind komoly szerepet kapnak, ezért alkalmazunk mindegyik területen külön szakembereket a hon készítéshez.

A honlap készítés a szakértelmen kívül folyamatos felügyeletet igényel, hiszen a tartalmakat frissíteni kell,  a Google kampányok  és a keresőben való pozíciók feljebbtornázása a  tevékenységet lefedő kulcsszavakra, folyamatos felügyeletet igényel és ez szinte egész napos feladat ha magunknak próbáljuk egy személyben elvégezni mindezt.Tehát időigényes.

 Egy döntéshozónak, még ha van is affinitása a honlap készítéshez, túl drága az ideje ahhoz, hogy egész nap a weboldallal foglalkozzon. Ha felvesz egy főállású informatikus a honlap készítésre, és karbantartásra már magában sokkal többe kerül mintha egy profi webfejlesztő céget bízna meg a honlap készítéssel.

Mindezek mellett a weboldal fejlesztés legfontosabb tényezője, hogy weboldalán keresztül, ügyfeleket, új megrendeléseket szerezzen. Ha nem a megfelelő eszközöket alkalmazza a honlap készítésekor a honlap készítésen megspórolt összeg többszörösétől eshet el.

Ingyen weboldal készítés górcső alatt.

Készíthetünk-e ingyen olyan oldalt, amelyért egy webmester akár 50.000 Ft-ot is elkérne? Mi kipróbáltuk, teszteltük az ingyen weboldalkészítő rendszereket, íme az eredmény...

A webshop és előnyei

Az elektronikus kereskedelem ( Webáruház készítés) nem csupán a vásárlás-eladás műveleteit foglalja magába, hanem biztosítja egy olyan zárt láncolat létrehozását (ld. az ábrát), amelyben bennfoglaltatnak a termék iránti kereslet felkeltésének elemei, a terjesztés, valamint az értékesítést követő szolgáltatások és a partnerek közötti együttműködés automatizálása.

Azonban a a webkereskedelem lehetőségeit sem szabad túlértékelnünk. A web-kereskedelem fejlődésésének története során megélt egy bizonyos eufórikus korszakot, ez az úgynevezett internetes boom.

 

W3C Szabvány PHP Programozás MySQL Adatbázis Javascript programozás jQuery TinyMCE Flash programozás
 
 
 

www.romlex.hu
All rights reserved by ROMLEX. Nileda Investments Kft. 2024 A weblapon feltüntetett árak nem tartalmazzák a 27% ÁFÁ-t! Linkek | Webmail | Site Map | ÁSZF

0.014011859893799 ms (20)